Välkomna till Magnifico By Jojjo

Magnifico by Jojjo startades julen 2016 och drivs av mig, Johanna “Jojjo” Berggren. Jag älskar verkligen blommor!
Det hela började hösten 2015 i Spanien. Tillsammans med en spansk florist, Susana Sánchez, skulle jag leverera blommor till flera olika bröllop i 30 graders värme, helt utan möjlighet till kyla. Det var en bokstavliga talat svettig utmaning som vi till slut rodde i hamn, och som fick mig att falla (om möjligt) ännu hårdare för det här med blommor.

Jag ville jobba med blommor - varje dag, helst dygnets alla timmar. Och jag ville göra det med eftertanke och med korta transporter, för att ge blommorna en längre levnadstid och bättre kvalitet. 

Hur kunde jag tänka mer miljövänligt?


Jag funderade mycket på hur jag skulle kunna underlätta för kunden och samtidigt tänka hållbart och effektivitet. För mig är det viktigt att öka medvetenheten om råvaran och ta hem blommor efter den faktiska efterfrågan, för att på så sätt minska svinnet.
Jag vill helt enkelt se till att du kan dekorera ditt hem med blomsterguldet snabbt, enkelt och helt utan att behöva besöka en fysisk butik - oavsett tillfälle.
Jag gör buketter och arrangemang, kransar och planteringar för alla tänkbara tillfällen i livet. Allt från den lilla blomsterdekorationen på champagneflaskan, vardagsbuketten och vårkrukan till de stora, viktiga och minnesvärda bröllopsblommorna. Självklart gör jag även mer än gärna blommot till ert företag!
​​​​​​​För mig är det viktigt att vara personlig. Jag brinner för kvalitet, service och för att bemöta - och överträffa - kundens behov och önskemål.
Ingenting är för litet, inget är för stort. Allt är möjligt i min värld!

Att jobba med det personliga i fokus gör att jag kan leverera det lilla extra, och med mitt fokus på korta transporter kan jag garantera en längre hållbarhet och ett minimerat svinn. Alla arrangemang är lika roliga att göra och jag ser fram emot att få ta mig an spännande utmaningar i din och blommornas värld. 

Jag hoppas av helt mitt blommande hjärta att vi hörs! 
Blommiga kramar,
Jojjo